Drozd východní

  • Turdus hortulorum
  • Grey-backed thrush
  • Amurdrossel
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Drozd východní se vyskytuje především v lesích mírného pásu od Ruska až po Japonsko. V Evropě se někdy chová jako okrasný pták. Jeho potravu tvoří převážně hmyz, plži, červi, žížaly, a bobule.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Petra a Václav Drozdovi, Děčín 8, do 6. 12. 2017

 

Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 19.02.2014
Nahoru
<září>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Drozd východní
  • Turdus hortulorum
  • Grey-backed thrush
  • Amurdrossel
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Drozd východní se vyskytuje především v lesích mírného pásu od Ruska až po Japonsko. V Evropě se někdy chová jako okrasný pták. Jeho potravu tvoří převážně hmyz, plži, červi, žížaly, a bobule.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Petra a Václav Drozdovi, Děčín 8, do 6. 12. 2017

 

Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE