Dvojjazyčník haitský

  • Celestus warreni
  • Giant hispaniolan galliwasp
  • Riesen Gallwespenschleiche
  • Ohrožení: Červený seznam - kriticky ohrožený druh
 

Většinu populace můžeme najít v jediné lokaci na severu Haiti. Jedná se o živočicha se skrytým způsoben života, považuje se za aktivního během soumraku či svítání, nebo během noci. Je známo, že pojídá malé množství rostlinného hmoty, nejvíce ale loví mnohonožky, stonožky, hmyz, bičovce, pavouky, slimáky a drobné obratlovce včetně jiných ještěrů.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 19.02.2014
Nahoru
<duben>
Po Út St Čt So Ne
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Dvojjazyčník haitský
  • Celestus warreni
  • Giant hispaniolan galliwasp
  • Riesen Gallwespenschleiche
  • Ohrožení: Červený seznam - kriticky ohrožený druh
 

Většinu populace můžeme najít v jediné lokaci na severu Haiti. Jedná se o živočicha se skrytým způsoben života, považuje se za aktivního během soumraku či svítání, nebo během noci. Je známo, že pojídá malé množství rostlinného hmoty, nejvíce ale loví mnohonožky, stonožky, hmyz, bičovce, pavouky, slimáky a drobné obratlovce včetně jiných ještěrů.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE