Hrdlička čínská

  • Streptopelia chinensis
  • Spotted dove
  • Perlhalstaube
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Tento pták z řádu měkkozobých se přirozeně vyskytuje v Indii a jihovýchodní Asii. Byl však také vysazen v Kalifornii, na Havaji, Novém Zélandě, v Austrálii a severní Indonésii. Živí se převážně plody a semeny.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 19.02.2014
Nahoru
<březen>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Hrdlička čínská
  • Streptopelia chinensis
  • Spotted dove
  • Perlhalstaube
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Tento pták z řádu měkkozobých se přirozeně vyskytuje v Indii a jihovýchodní Asii. Byl však také vysazen v Kalifornii, na Havaji, Novém Zélandě, v Austrálii a severní Indonésii. Živí se převážně plody a semeny.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE