Kvakoš noční

  • Nycticorax nycticorax
  • Night-heron
  • Nachtreiher
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh
Vyskytuje se na všech kontinentech severní polokoule. Jedná se o volavku s krátkýma nohama a silným krkem. Je to tažný pták, který má svá zimoviště v Africe. Jak název napovídá, je aktivní především v noci nebo za šera.

Počet chovaných kusů: 9


Adoptivní rodiče:
Rodina Bendova, Děčín 3, do 18. 2. 2019
Rudolf Seidl, Rumburk, do 12. 12. 2018
Jana Krupa a Dieter Wünsche, Pirna, do 3. 10. 2018 - 2x
 
 

Máte také zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 19.02.2014
Nahoru
<duben>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Kvakoš noční
  • Nycticorax nycticorax
  • Night-heron
  • Nachtreiher
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh
Vyskytuje se na všech kontinentech severní polokoule. Jedná se o volavku s krátkýma nohama a silným krkem. Je to tažný pták, který má svá zimoviště v Africe. Jak název napovídá, je aktivní především v noci nebo za šera.

Počet chovaných kusů: 9


Adoptivní rodiče:
Rodina Bendova, Děčín 3, do 18. 2. 2019
Rudolf Seidl, Rumburk, do 12. 12. 2018
Jana Krupa a Dieter Wünsche, Pirna, do 3. 10. 2018 - 2x
 
 

Máte také zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE