Mara stepní

  • Dolichotis patagonum
  • Patagonian mara
  • Groser Mara
  • Ohrožení: Červený seznam - téměř ohrožený druh

Mary stepní obývají suché, travnaté pampy v Jižní Americe. Svým vzezřením jsou podobné velkému zajíci. Několikrát byly vysazeny na různých místech Evropy i v naší republice, nikdy však nezdomácněly. Největší překážkou je pravděpodobně vlhké podnebí, které mary nesnášejí.

Počet chovaných kusů: 2

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte také zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 21.02.2014
Nahoru
<červenec>
Po Út St Čt So Ne
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Mara stepní
  • Dolichotis patagonum
  • Patagonian mara
  • Groser Mara
  • Ohrožení: Červený seznam - téměř ohrožený druh

Mary stepní obývají suché, travnaté pampy v Jižní Americe. Svým vzezřením jsou podobné velkému zajíci. Několikrát byly vysazeny na různých místech Evropy i v naší republice, nikdy však nezdomácněly. Největší překážkou je pravděpodobně vlhké podnebí, které mary nesnášejí.

Počet chovaných kusů: 2

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte také zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE