Nandu pampový

  • Rhea americana
  • Common rhea
  • Nandu
  • Ohrožení: Červený seznam - téměř ohrožený druh, CITES II

Tito příbuzní pštrosů pocházejí ze savanových oblastí Jižní Ameriky. Samec se páří až s dvanácti samicemi, které mu do hnízda nakladou vejce a on se o ně později stará sám, včetně výchovy a obrany mláďat.

Počet chovaných kusů: 1

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 19.02.2014
Nahoru
<červenec>
Po Út St Čt So Ne
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Nandu pampový
  • Rhea americana
  • Common rhea
  • Nandu
  • Ohrožení: Červený seznam - téměř ohrožený druh, CITES II

Tito příbuzní pštrosů pocházejí ze savanových oblastí Jižní Ameriky. Samec se páří až s dvanácti samicemi, které mu do hnízda nakladou vejce a on se o ně později stará sám, včetně výchovy a obrany mláďat.

Počet chovaných kusů: 1

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE