Pižmovka velká

 
  • Cairina moschata
  • Muscowy duck
  • Moschusente
  • Ohrožení: Červený seznam – málo dotčený druh, CITES - III

Tato kachna pochází ze Střední a Jižní Ameriky, kde celoročně hnízdí. Přírodní forma se vyznačuje tmavým peřím s kovovým nádechem. Její domestikovaná forma je rozšířena po celém světě.

Počet chovaných kusů: 7

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 15.06.2015
Nahoru
<červenec>
Po Út St Čt So Ne
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Pižmovka velká
 
  • Cairina moschata
  • Muscowy duck
  • Moschusente
  • Ohrožení: Červený seznam – málo dotčený druh, CITES - III

Tato kachna pochází ze Střední a Jižní Ameriky, kde celoročně hnízdí. Přírodní forma se vyznačuje tmavým peřím s kovovým nádechem. Její domestikovaná forma je rozšířena po celém světě.

Počet chovaných kusů: 7

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře zatím nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE