Drozd východní

  • Turdus hortulorum
  • Grey-backed thrush
  • Amurdrossel
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Drozd východní se vyskytuje především v lesích mírného pásu od Ruska až po Japonsko. V Evropě se někdy chová jako okrasný pták. Jeho potravu tvoří převážně hmyz, plži, červi, žížaly, a bobule.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Petra a Václav Drozdovi, Děčín 8, do 6. 12. 2018

 

Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 19.02.2014
Nahoru
<červenec>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Drozd východní
  • Turdus hortulorum
  • Grey-backed thrush
  • Amurdrossel
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Drozd východní se vyskytuje především v lesích mírného pásu od Ruska až po Japonsko. V Evropě se někdy chová jako okrasný pták. Jeho potravu tvoří převážně hmyz, plži, červi, žížaly, a bobule.

Počet chovaných kusů: 1

 

Adoptivní rodiče:
Petra a Václav Drozdovi, Děčín 8, do 6. 12. 2018

 

Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

< /body> < /html>