Jezevec lesní

  • Meles meles
  • Eurasian badger
  • Dachs
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Tato lasicovitá šelma je domovem v lesním a stepním pásmu Eurasie od britských ostrovů po Dálný východ a jihovýchodní Čínu. V ČR není jezevec vzácný, ale pro skrytý způsob života uniká pozornosti. Jedná se o všežravce, který požírá např. lesní plody, drobné živočichy atd.

Počet chovaných kusů: 2


Adoptivní rodiče:
Toto zvíře nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 21.02.2014
Nahoru
<září>
Po Út St Čt So Ne
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Jezevec lesní
  • Meles meles
  • Eurasian badger
  • Dachs
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh

Tato lasicovitá šelma je domovem v lesním a stepním pásmu Eurasie od britských ostrovů po Dálný východ a jihovýchodní Čínu. V ČR není jezevec vzácný, ale pro skrytý způsob života uniká pozornosti. Jedná se o všežravce, který požírá např. lesní plody, drobné živočichy atd.

Počet chovaných kusů: 2


Adoptivní rodiče:
Toto zvíře nemá adoptivního rodiče. Máte zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

< /body> < /html>