Puštík bradatý

  • Strix nebulosa
  • Great grey owl
  • Bartkauz
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh, CITES II

 

Obývá palearktické a nearktické zoogeografické oblasti. Dle rozměrů těla se jedná o jednu z největších sov světa, svou mohutností ho však převyšuje výr velký.

Počet chovaných kusů: 3

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře nemá adoptivního rodiče.

Máte také zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE

Autor: administrator | Aktualizováno: 19.02.2014
Nahoru
<říjen>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
Puštík bradatý
  • Strix nebulosa
  • Great grey owl
  • Bartkauz
  • Ohrožení: Červený seznam - málo dotčený druh, CITES II

 

Obývá palearktické a nearktické zoogeografické oblasti. Dle rozměrů těla se jedná o jednu z největších sov světa, svou mohutností ho však převyšuje výr velký.

Počet chovaných kusů: 3

 

Adoptivní rodiče:
Toto zvíře nemá adoptivního rodiče.

Máte také zájem o adopci tohoto zvířete? ZDE